over mezelf


Mijn naam is Sandra Stultiens-Houben.

Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen van 19 en 16 jaar in het mooie Nederweert.

De rode draad door mijn werkende leven zijn van begin af aan de kinderen/jongeren met een een Autisme Spectrum Stoornis geweest. Deze mensen doen zo enorm hun best om zich aan te passen aan “onze” wereld terwijl dit hen heel veel energie kost.
Als professional wil ik ervoor zorgen dat deze mensen zich veilig voelen in onze wereld door op hen af te stemmen, naar hen te luisteren en hen te respecteren….Dat ze durven te vertrouwen op zichzelf!

Dit doe ik sinds 1997 als M SEN Autismespecialist / intern begeleider / leerkracht op de Mgr. Bekkersschool te Eindhoven
Maar ook als  co-auteur van “Prikkels in de groep!” waardoor ik workshops en trainingen over de prikkelverwerking geef bij o.a Anders Kijken naar Kinderen te Leiden. en de Inservice Autisme. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kennis over o.a autisme te blijven ontwikkelen. Hiervoor volg ik regelmatig cursussen, workshops en lees veel recente literatuur. Meer info over mijn opleidingen en werk…neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel 

Vanaf januari 2016 ben ik officieel gestart met Autismeprikkels. Ik hoop hierdoor ook in mijn eigen regio iets te kunnen betekenen voor de begeleiding van en rondom kinderen en jongeren met autisme. Want dat is wat ik heel graag doe.

Publicaties:

Boek Prikkels in de groep
– diverse artikelen Prikkels in de groep in oa. Zorgbreed; Autisme Centraal; Zorg Primair, KLIK
Samen Spelen boekjes van JongNL Limburg

Ik ben geregistreerd lid van de Internationale Beroepsvereniging voor Autismespecialisten (IBvA) 

Ik ben, als autismeprikkels, geregistreerd als docent in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

CRKBO_Docent

.